Algemene informatie

Datum
Donderdag 16 juni 2016

Tarieven
Deelname aan het Congres Robotisering en Werk bedraagt €399 per persoon.
Indien u samen met een collega komt dan betaalt u slechts €349 per persoon.
Komt u met drie of meer collega's dan betaalt u €299 per persoon.

Locatie
Supernova Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht
T: 030 – 295 5881
W: jaarbeurssupernova.nl

Locatie via Google Maps
> Parkeren bij P4

Foto-impressie Supernova

Heeft u vragen?
Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Betaling
Twee weken voorafgaand aan het Congres Robotisering en Werk ontvangt u de factuur van Vakmedianet B.V. Schrijft u zich pas kort voor het congres in dan ontvangt u de factuur zo spoedig mogelijk na inschrijving. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien uw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vakmedianet door te bellen naar T: 088-5840888 of door een email te sturen naar klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
Het Congres Robotisering en Werk wordt georganiseerd door Vakmedianet.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.